Jesper Kloster Niss, HF, 2.r: Tur til Hawaii og derefter Finansøkonom på University College Aalborg. (2012)

kloster

Hej mit navn er Jesper Kloster. Jeg gik på Nørresundby Gymnasium & HF i perioden 2010 til 2012.Hvor jeg blev student på HF-linjen Idræt og Erhverv, klassen 2010r.

Da jeg gik i folkeskole, troede jeg ikke at gymnasium var noget for mig. Så da jeg så hvad Nørresundby Gymnasium havde af retninger på HF, var jeg solgt. Så det blev til to år af mit liv, som har betydet rigtig meget for mig. Hvor det faglige og ikke mindst sociale på HF, var perfekt til mig.  Jeg har igennem studietiden været i tvivl om hvor  min fremtid lagde. Jeg havde et par gange skiftet mening, om hvor mit næste studie skulle findes. Da tiden kom og jeg blev student skulle fremtiden planlægges. Jeg fik et brændende ønske om at komme ud at rejse.
Og væk fra lille Danmark! Jeg valgte at skulle til USA og Hawaii i 2 måneder med et dansk firma, som hedder Dansk Studie Center(Kan varmt anbefales).  Jeg arbejdede hårdt i sommerferien og et par måneder efter, så jeg kunne komme af sted på mit livs  rejse. En rejse som har gjort mig klar til mit nye studie, som jeg startede på til februar 2013.  På rejsen har jeg prøvet en massere af nye ting, set verden fra et helt andet perspektiv. Ikke mindst fået 40 nye fantastiske venner, som man har været igennem alt med.  Jeg anbefaler alle at komme ud at se verden og møde nye kulturer, og ikke mindst muligheden for at forbedre deres sprog kundskaber.

Nu studerer jeg til Finansøkonom på University College Aalborg. En rigtig dejlig skole. Hvor der ligges stor vægt på det sociale, som en del af et godt studie. Mit mål med uddannelsen er at blive ejendomsmægler, hvilket jeg regner med at være færdig med i 2017. Jeg er i forbindelse med mit nye studie, også flyttet fra Nibe-egen til Aalborgs Vestby.

Selvom mit sabbatår ’kun’ varede et halvt år, var det præcis lige det der skulle til for mig. Jeg skulle væk fra skolebænken og opleve en masse nyt, samtidig med komme hurtigt i gang igen. Jeg føler at jeg har truffet den rigtige beslutning for at komme videre, og stå på egne ben.

Til alle jer der går på gymnasiet, eller skal til det. Nyd tiden mens i kan, den kommer aldrig igen! Derudover vil jeg gerne sende en hilsen til alle på Nørre-sundby Gymnasium & HF og sige tak for en rigtig god studietid på Nordjyllands bedste gymnasium & HF.

De bedste hilsner fra
Jesper Kloster Niss

Nørresundby Gymnasium logo