Melissa Nicole Vrist, STX, 3.f: Arbejde, rundrejse i USA og derefter Sprog og International Virksomheds-kommunikation. (2012)

melissa

Hejsa.

Mit navn er Melissa. I årene 2009-2012 studerede jeg på den sproglige linje EN-TY-Sa. I sommeren 2012 blev jeg student, hvilket betød at jeg efter 3 års hårdt arbejde kunne ånde lettet op med huen på hovedet, og jeg kunne se frem til en fantastisk studenteruge og sommer.

Min tid på Nørresundby Gymnasium & HF har været meget lærerig på mange måder. Ikke nok med at jeg fik mig en masse ny viden, jeg lærte også meget om mig selv. I løbet af de 3 år, fandt jeg stille og roligt ud af, hvem jeg var, og hvem jeg gerne ville være. Dette skyldes både, at det sociale liv på Nørresundby Gymnasium & HF var helt i top, men især også fordi jeg havde en masse fantastiske lærere, der igennem hele skoletiden guidede og pressede os til at præstere vores ypperste, hvilket er noget jeg virkelig sætter pris på i dag.

Jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg ville efter gymnasiet – heller ikke da jeg blev student. Derfor valgte jeg at tage et sabbatår, hvor jeg først og fremmest kunne få lov at glemme alt om skole og lektier for en stund, men også for at have tid til at finde ud af hvad det egentlig var, at jeg ville med mit liv. Jeg brugte det meste af mit år på at arbejde, for at tjene penge til min drømmerejse.

I slutningen af juli tog jeg til USA, sammen med min gode veninde, for at rejse rundt sammen med andre unge fra England og Australien. Vi fik besøgt i alt 12 stater på vores tur tværs over USA fra Los Angeles til New York, og vi fik oplevet mere, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. På en tur som denne lærer man utrolig meget om sig selv. Man lærer at være mere selvstændig og åbensindet overfor nye ting, hvilket i mine øjne er uvurderligt. Desværre kunne mit eventyr ikke vare for evigt, så efter en måned fyldt med oplevelser og nye venskaber for livet, var det på tide at vende tilbage til virkeligheden.

I dag er jeg i gang med at studere Sprog og International Virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet, hvilket jeg er glad for. Jeg er stadig ikke helt sikker på, hvad jeg vil, når jeg er færdig, så derfor har det også været vigtigt for mig at vælge et studie, der åbner mange døre senere hen. Jeg har på mit 4. Semester mulighed for at tage på udlandsophold, hvilket jeg allerede er super spændt på.

Jeg vil anbefale Nørresundby Gymnasium & HF til alle, der står og skal videre på en ungdomsuddannelse. Mine 3 år på gymnasiet har forberedt mig på det, der venter på den anden side. Jeg har fået mere gåpåmod, og jeg har lært at stå på egne ben. Nyd jeres tid på gymnasiet! Det er 3 fantastiske år, som i aldrig får igen – og det går hurtigere end I lige regner med. Tro mig…

Nørresundby Gymnasium logo