Kommende elever

Tænker du på at starte på gymnasiet eller HF? Vil du vide mere om, hvorfor du skal vælge NGHF, er du kommet det rigtige sted.

Det bedste du kan gøre, er, at komme til et af vores “Åbent Hus” arrangementer i januar.

Her vil du have mulighed for at høre om skolen og dens tilbud og ikke mindst vil du kunne møde nogle af de elever, der går her nu.
I menuen i højre side kan du dykke ned i og finde mere information om HF og STX.

 

“Husk at nyde gymnasietiden, det er forbi før I aner det! Og når I er færdige, så vælg noget at beskæftige jer med, der siger jer noget, også selvom det betyder, man ender i Odense på et studie med 10 studerende.
– Nina Paulsen, stx-student

“…bliver jeg kun glad og fyldt med taknemmelighed for alt det som 3 år på NGHF har givet mig, og som jeg har kunne tage med mig videre i livet, deriblandt de dejlige venskaber det har skabt.”
– Rikke Lundsgaard Olsen, stx-student

“Vi havde et helt specielt sammenhold i min klasse, selvom vi havde forskellige studieretninger og derfor ikke brugte alle moduler sammen. Måske havde det noget at sige, at vi var musikklassen? Vi havde i hvert fald tre festlige år sammen.”
– Rebecca Vikkelsø Held-Hansen, stx-student

“Er der noget Nørresundby Gymnasium  har lært mig, så er det at turde at tage sine egne valg og stå ved dem, uanset hvad andre siger. I løbet af mine 3 år på Nørresundby Gymnasium nåede jeg at udvikle mig utrolig meget som individ, og det har virkelig været de 3 bedste år af mit liv.”
– Camilla Andersen, stx-student

Da jeg gik i folkeskole, troede jeg ikke at gymnasium var noget for mig. Så da jeg så hvad Nørresundby Gymnasium havde af retninger på HF, var jeg solgt. Så det blev til to år af mit liv, som har betydet rigtig meget for mig.
– Jesper Kloster Niss, HF-student

 

I 2014 lavede 3.m denne video til sidste skoledag. De har i hvert fald haft en god tid. Vil du have det lige så sjovt, så er NGHF stedet for dig.

Nørresundby Gymnasium logo