Velkommen til åben skole lørdag den 27. november.

Kommende elever

Klæd dig på til fremtiden med STX eller HF

Velkommen til NGHF

Tænker du på at starte på gymnasiet eller HF? Og vil du vide mere om, hvorfor du skal vælge NGHF? Så er du kommet det rigtige sted.

At vælge ungdomsuddannelse og gymnasium er en stor og vigtig beslutning, som vi på NGHF også godt ved. Her på hjemmesiden vil du derfor kunne finde information, om vores tre uddannelser STX, HF og HF 3 samt hvilke studieretninger, fagpakker og valgfag, du kan vælge i forbindelse med din optagelse.

Hos Nørresundby Gymnasium og HF tilbyder vi 13 forskellige studieretninger på STX og fire forskellige fagpakker på HF samt en lang række spændende valgfag, hvor du kan sammensætte dit kommende uddannelsesforløb.

Ønsker du mere information om vores uddannelser, er det bedste, du kan gøre, at komme til et af vores orienteringsarrangementer i januar. Her vil du have mulighed for at høre mere om skolen og dens tilbud, og, ikke mindst, vil du kunne møde nogle af de elever, der går på Nørresundby Gymnasium og HF.

I menuen kan du dykke ned i og finde mere information om HF og STX.

Download folder om vores studieretninger og fagpakker

Vælg din retning

Snup en virtuel rundtur på skolen.

  

Eleverne siger

"Er der noget Nørresundby Gymnasium har lært mig, så er det at turde at tage sine egne valg og stå ved dem, uanset hvad andre siger. I løbet af mine 3 år på Nørresundby Gymnasium nåede jeg at udvikle mig utrolig meget som individ, og det har virkelig været de 3 bedste år af mit liv."

Camilla Andersen, stx-student

"Da jeg gik i folkeskole, troede jeg ikke at gymnasium var noget for mig. Så da jeg så hvad Nørresundby Gymnasium havde af retninger på HF, var jeg solgt. Så det blev til to år af mit liv, som har betydet rigtig meget for mig."

Jesper Kloster Niss, HF-student

Stine fortæller om, hvordan hun endte som sygeplejerske efter sine tre år på NGHF

Kiki, der i dag er lærer, fortæller om sine tre år på NGHF

Signe fik en lægeuddannelse ud af sine tre år på NGHF.

Overvejer du at blive HF eller STX elev på NGHF i fremtiden?

I menuen til venstre her på siden kan du navigere rundt i den forskellige information, vi har fundet frem til dig her på siden. Du kan blandt andet gå i dybden med, hvad en STX uddannelse går ud på, hvorfor lige netop denne type af ungdomsuddannelse kan være det rigtige valg for dig, og hvilke muligheder du får med et eksamensbevis fra STX. Du kan også læse mere om HF-uddannelsen, hvor du ligeså kan læse om, hvorfor HF måske er det rigtige valg for dig og hvilke fremtidsmuligheder, der er forbundet med at vælge at tage en HF uddannelse på Nørresundby Gymnasium og HF.

Er du interesseret i at blive mere sikker på, om STX eller HF er de rigtige ungdomsuddannelser for dig, kan du også finde mere information om vores åbent hus arrangementer, hvor du blandt andet kan:

  • Se skolen – en rundvisning på skolen kan give dig et godt indtryk af, hvordan din kommende studietid vil se ud, og du kan samtidig fornemme skolens hyggelige kultur
  • Snakke med lærerne – det kan være en fordel at høre fra lærerne selv, hvad de forskellige fag handler om og hvordan de er opbygget eller måske blot om det faglige niveau og undervisningsformer
  • Snakke med nuværende elever – for mange kommende studerende er det rart at snakke med eleverne selv om, hvordan det er at gå på skolen, og for eksempel hvad det vil sige at gå på hhv. STX og HF.
  • Snakke med studievejlederne – du får mulighed for at møde de studievejledere, vi har på NGHF, og du kan stille dem spørgsmål omkring studieretninger og valgfag, som kan være vigtige faktorer for din videre uddannelse, eksempelvis på universitetet eller erhvervsakademiet.
  • Møde vores studiesekretær – vores studiesekretær vil blandt andet fortælle dig om praktiske ting som, hvordan du søger SU til din ungdomsuddannelse, og hvordan du bestiller et buskort

Har du ikke mulighed for at deltage i vores åbent hus arrangementer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og materiale som vi gerne sender til dig.