Kommende elever

Klæd dig på til fremtiden med STX eller HF

Tænker du på at starte på gymnasiet eller HF? Vil du vide mere om, hvorfor du skal vælge NGHF? Så er du kommet det rigtige sted.

At vælge ungdomsuddannelse og gymnasium er en stor og vigtig beslutning, som vi på NGHF også godt ved. Her på hjemmesiden vil du kunne finde information, om vores tre uddannelser STX, HF og HF 3 samt, hvilke studieretninger, fagpakker og valgfag du kan vælge i forbindelse med din optagelse.

Hos Nørresundby Gymnasium og HF tilbyder vi 12 forskellige studieretninger på STX og fire forskellige fagpakker på HF samt en lang række spændende valgfag, hvor du kan sammensætte dit kommende uddannelsesforløb.

Ønsker du mere information om vores uddannelser, er det bedste du kan gøre at komme til et af vores orienteringsarrangementer i januar. Her vil du have mulighed for at høre mere om skolen og dens tilbud, og ikke mindst vil du kunne møde nogle af de elever, der går på Nørresundby Gymnasium og HF.

I menuen kan du dykke ned i og finde mere information om HF og STX.

Vælg din retning

STXHFHF 3

Eleverne siger

“Er der noget Nørresundby Gymnasium  har lært mig, så er det at turde at tage sine egne valg og stå ved dem, uanset hvad andre siger. I løbet af mine 3 år på Nørresundby Gymnasium nåede jeg at udvikle mig utrolig meget som individ, og det har virkelig været de 3 bedste år af mit liv.”
– Camilla Andersen, stx-student

Da jeg gik i folkeskole, troede jeg ikke at gymnasium var noget for mig. Så da jeg så hvad Nørresundby Gymnasium havde af retninger på HF, var jeg solgt. Så det blev til to år af mit liv, som har betydet rigtig meget for mig.
– Jesper Kloster Niss, HF-student

 

Stine fortæller om hvordan hun endte som sygeplejerske efter sine tre år på NGHF

 

Kiki, der i dag er lærer, fortæller om sine tre år på NGHF

 

Signe fik en lægeuddannelse ud af sine tre år på NGHF.