Ny elev? Kom til Åbent hus

Du er altid velkommen

Hvert år i januar afholder Nørresundby Gymnasium & HF to orienteringsarrangementer. Det ene bliver holdt en hverdagsaften og det andet en lørdag eftermiddag. Det sidste arrangement er især henvendt til efterskoleelever, der ikke har mulighed for at komme på en hverdag.

Ved begge arrangementer får du mulighed for at se skolen, snakke med lærere og elever og høre lidt om, hvad det vil sige at gå på gymnasiet eller HF.

Du kan også møde vores studievejledere, som kan fortælle dig lidt mere om studieretning og valgfag, som kan få betydning for din videre uddannelse.

Endelig kan vores studiesekretær fortælle dig, hvordan du søger SU og buskort.

Valgfag

En vigtig del af det at tage en ungdomsuddannelse, er din mulighed for at tage valgfag, hvor du kan dykke ned i noget, der har din interesse. Vi tilbyder mange valgfag og opretter også mange af dem. Når du besøger forskellige ungdomsuddannelser, så husk at spørge ind til, hvor mange valgfag de oprettede sidste år. Der kan være stor forskel på hvor mange fag, der bliver udbudt og rent faktisk oprettet.

Du er altid velkommen

Har du lyst til at se skolen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi nogen, der kan vise dig rundt.