Ny elev? Kom til Åbent hus

Lørdag den 18. januar 2020 kl. 13.00-15.00 holder vi åbent hus, primært for efterskoleelever. Går du ikke på efterskole, men er forhindret i at komme den 13., er du selvfølgelig velkommen denne dag.

På Nørresundby Gymnasium & HF nøjes du ikke med at lære alt muligt. Du lærer det, som gør, at alt er muligt.

 •  Fordi vi åbner dine øjne for verden og døren til en verden af muligheder. 
 • Fordi vi er vilde med tal og naturvidenskab samtidig med, at vi har sprogøre og spiller hinanden gode i idræt, musik og billedkunst.
 • Fordi du lærer noget om andre mennesker. Og en hel masse om dig selv.
 • Fordi du bliver rustet til at vælge den vej i livet, som er den rigtige for dig.
 • Fordi vi dyrker fællesskabet og scorer højt på både social- og faglig individuel trivsel.

   

  Vi glæder os til at se jer.

  Hvert år i januar afholder Nørresundby Gymnasium & HF to orienteringsarrangementer. Det ene bliver holdt en hverdagsaften og det andet en lørdag eftermiddag. Det sidste arrangement er især henvendt til efterskoleelever, der ikke har mulighed for at komme på en hverdag.

  Ved begge arrangementer får du mulighed for at se skolen, snakke med lærere og elever og høre lidt om, hvad det vil sige at gå på gymnasiet eller HF.

  Du kan også møde vores studievejledere, som kan fortælle dig lidt mere om studieretning og valgfag, som kan få betydning for din videre uddannelse.

  Endelig kan vores studiesekretær fortælle dig, hvordan du søger SU og buskort.

  Valgfag

  En vigtig del af det at tage en ungdomsuddannelse, er din mulighed for at tage valgfag, hvor du kan dykke ned i noget, der har din interesse. Vi tilbyder mange valgfag og opretter også mange af dem. Når du besøger forskellige ungdomsuddannelser, så husk at spørge ind til, hvor mange valgfag de oprettede sidste år. Der kan være stor forskel på hvor mange fag, der bliver udbudt og rent faktisk oprettet.

  Du er altid velkommen

  Har du lyst til at se skolen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi nogen, der kan vise dig rundt.