Så er der åbnet op for tilmelding til jubilartræf 2024| Invitation til dimission 2024

HF 3

Tag en 3-årig HF hos NGHF

HF på 3 år - HF3

Hos Nørresundby Gymnasium & HF har vi oprettet en særlig HF-uddannelse til dig, som har svært ved at følge undervisningen i en normal klasse med 28 elever. HF-uddannelsen er fordelt over 3 år og giver dig dermed mulighed for mere tid, ro og støtte.
Under din uddannelse, vil du få færre hjemme lektier end den tilsvarende 2 års HF. Baggrunden for dette er at lektiemodulerne er indlagt i den daglige undervisning så du som elev får den støtte og hjælp du har behov for. Derudover lægger vi stor vægt på, at du får hjælp til at strukturere dine skriftlige opgaver, så de bliver mere overskuelige.

Optagelseskrav
Du kan blive optaget på vores 3-årig HF forløb, hvis du har fået en sagkyndig udtalelse (diagnosepapirer eller anden lægelig udtalelse) om, at du har brug for tre år.

Fagpakke
Som på vores 2 års HF skal du på dit sidste år vælge den fagpakke som passer bedst til dig.
Fagpakkerne består af fag, som kan forberede dig til bestemte uddannelser, for eksempel som pædagog, sygeplejerske, finansøkonom eller en teknisk/kreativ uddannelse. Vi udbyder fire forskellige fagpakker, som alle defineres af to fag suppleret med en række obligatoriske fag og valgfag. Derfor kan du på HF nemt finde en fagpakke, der passer til dine evner og interesser.

Hvis du har yderligere spørgsmål opfordrer vi dig til at kontakte skolen. Enten på telefon 98172833 eller ved at sende en mail på post@nghf.dk. Uanset hvad, kan det ofte betale sig at få en snak med os inden du tager en beslutning om at søge den 3-årige HF.

Download folder om HF3