Så er der åbnet op for tilmelding til jubilartræf 2024| Invitation til dimission 2024

Om NGHF

Hej!
Her kan du se hvad vi er for nogen, og hvordan man har det hér.
Vi er et gymnasium med også hf. Du kan vælge mange studieretninger her, lige fra samfundsfag, over sprog og naturvidenskab til musik. Og der er mange valgfag, også til dig hvis du har en særlige interesse, for eksempel erhvervsøkonomi, astronomi, filosofi, drama eller innovation. Du kan finde det hele på hjemmesiderne her.
Det er nemt at begynde her. Du skal nemlig kun vælge mellem billedkunst, drama, mediefag og musik før du begynder. Så begynder du på grundforløbet. Dér får du en introduktion til vores studieretninger og sprog. Så kender du det du har at vælge imellem til oktober, hvor du skal vælge studieretning og sprog.
Der går mange forskellige typer her, og der er plads til alle. Se på billederne. Kom til brobygning eller orienteringsaften og snak med eleverne.
Vi lægger vægt på at du bliver dygtig så du kan vælge en god uddannelse efter gymnasiet. Men vi lægger også vægt på, at I har det rart, har tid til at være unge, og at I kan blive unge voksne på en god måde. Derfor har vi fællestimer, fredagscaféer, studierejser, skolefester og frivillige aktiviteter i musik, idræt og billedkunst med til skolens liv.
Hvis du vil vide mere om Nørresundby Gymnasium & HF, kan du kontakte skolens kontor påpost@nghf.dk og hvis du specielt overvejer at blive elev på skolen, kan du kontakt studievejlederne. Du er også velkommen til at skrive til os:

Nørresundby Gymnasium & HF
Studievej 14
9400 Nørresundby