Så er der åbnet op for tilmelding til jubilartræf 2024| Invitation til dimission 2024

Sidste skoledag

“Sidste skoledag”
Afgangsklassernes sidste skoledag er traditionelt en festlig dag, hvor vi alle slækker lidt på formerne. De “gamle elever” er udklædte, som regel indenfor en bestemt temaramme og humøret er højt.

Sidste skoledag er en sjov og festlig dag for både fortsætterelever, personale og afgangselever hvor mobbe- og hærværkslignende adfærd IKKE accepteres.

Forløbet
Skolen inviterer til morgenkaffe/té/juice i kantinen og fra ca. kl. 09.40-10.00 overtager afgangseleverne undervisningen i fortsætterklasserne, sandsynligvis med meget alternative og ikke eksamensrelevante emner.
Derefter inviterer afgangsklassernes til festligt farvelshow i festsalen. Medvirkende er afgangselever, fortsætterelever og lærere i skøn forening.

Til middag forlader afgangseleverne skolen for at gøre sig klar til aftenens “afgangsklassefest””, hvor eleverne bliver høfligt betjent af at deres lærere.

Lidt over midnat bliver der for nogles vedkommende lagt en lille dæmper på festlighederne, da Rektor offentliggør hvilke fag afgangseleverne skal til eksamen i.
Derefter slutter festen – i hvert fald den del der foregår på skolen.