Information til nye elever

And the winner is….

Alle elever i 1gdrama var ret beset vindere i går ved årets teaterfestival, da de alle leverede nogle super flotte præstationer!
Publikum vandrede rundt på skolen og så teater på biblioteket, i pigernes omklædningsrum, i cykelkælderen og på lærerværelset, og der var masser af grin og også lidt gys…

Igen i år havde vi besøg af famøse kulturlegender, der udgjorde teaterfestivalens jury – det var ingen mindre end den smukke og prisbelønnede skuespillerinde ‘Blomst’, Den levende legende, multitalentet ‘Skytrans’ og endelig den pt.storhittende rock- og popmusiker ‘Hans Christian’.

Afslutningsvist var der kåringer af den bedste kvindelige og mandlige skuespiller og det bedste stykke.
Bedste kvindelige spiller var Katrine 1b,der gjorde indtryk med sin bitchy kæresterolle i stykket ‘Ferierestauranten’. Bedste mandlige spiller var Lasse 1b, der leverede indlevet og fascinerende skuespil i det stemningsfyldte ‘kælderstykke’ ‘Ind i lyset’. Og endelig blev det bedste stykke udråbt til at være ‘Kaos og krea’ – et hylemorsomt stykke om teambuilding i en lille privat virksomhed – leveret af Thea 1x, Lærke 1e, Alexander 1b og Oskar 1b.

Som dramalærer bliver man gang på gang imponeret og stolt, når ens elever formår at vække tekst til live on stage!
Tak for en skøn teaterfestival!

:-) Gitte – dramalærer for 1g drama