Så er der åbnet op for tilmelding til jubilartræf 2024| Invitation til dimission 2024

Køb af PC og Office-programmer

Hvis du går og tænker på at investere i en bærbar computer skal du være opmærksom på følgende: På skolen får du fuld trådløs adgang. Det kræver ikke en særlig maskine, blot der er trådløs netkort. Ligeledes kan du nøjes med en lille officepakke med tekstbehandling, regneark og powerpoint-program. Openoffice – som er  gratis – kan anvendes. På skolen er de stationære maskiner dog forsynet med Microsoft Office. Størrelsen på maskinen er underordnet – netbooks, macbooks, notebooks kan alle anvendes. Ligeledes er systemet underordnet, både windows i diverse udgaver og macbooks med med OSX kan anvendes.

Hvis du gerne vil have det, kan du af skolen få en gratis licens til Microsoft Office 365, som gælder i den tid, du er elev på NGHF.

Læs vores IT-teknikers anbefalinger vedrørende køb af bærbar.

Du får som elev på skolen adgang til elektroniske ordbøger fra Gyldendal både på skolen og hjemmefra, derfor skal du ikke nødvendigvis investere i disse bøger.

Når du starter på skolen vil du få gratis adgang til Googles officepakke via en Gmail-konto som skolen stiller til rådighed. Den afvikles i en browser uafhængigt af hvor du er. Du vil også blive undervist i at anvende de forskellige elementer i pakken, herunder Google-kalenderen som synkroniseres med dit eget skoleskema og som kan synkroniseres med kalenderen i en smartphone. Som noget nyt får du mulighed for at få MS Office365-pakken gratis. Du får mere information ved skolestart.

Som nævnt i dit optagelsesbrev, skal du betale 250 kr. som dækker udgifterne til matematikprogrammet TI-N’spire. Programmet benyttes uanset om du har A-, B- eller C-niveau. Dette program dækker dit behov for en lommeregner. Det kan dog være en fordel med en lille lommeregner til hurtige udregninger, da du ikke har adgang til at bruge din mobil i undervisningen og til prøver.