Så er der åbnet op for tilmelding til jubilartræf 2024| Invitation til dimission 2024

Storsind stortrives i 3.y

Y-klasserne har forhåbentlig skudt en ny tradition i gang. 3.y inviterede 1.y til en gang rundbold i det fine forårsvejr. Eftersom 3.y tog initiativet og har gået her 3 gange så lang tid som 1.y, kunne de have insisteret på, at få ganget deres point med 3. Nu er 3.y ydmygheden selv, så de afstod ædelmodigt fra at benytte sig af denne klare fordel og i stedet nøjedes de med at gange deres point med 2.

I en tid hvor flere og flere kun tænker på sig selv og hvor jeg ofte har erfaret, at jeg er den eneste der tænker på mig, ja så er det både smukt og rørende, at se sådan et eksempel på uegennyttig og ædelmodig opførsel. Jeg indrømmer blankt, at jeg fik en lille tåre i øjenkrogen, da jeg, efter at have taget billeder, fik fortalt historien om den nye tradition. Hvilket storsind!! Hvor er det bare smukt. Jeg håber at 1.y vil udvise samme mådehold, når de om 2 år får muligheden for at føre traditionen videre.

  – Kasper Holm, skolens udsendte modarbejder