Så er der åbnet op for tilmelding til jubilartræf 2024| Invitation til dimission 2024

Studiekort

Studiekort på NGHF

På Nørresundby Gymnasium & HF anvender app’en fra Studiz, som vores studiekort. Vores elever har derfor ikke er plastickort. Hvis en elev stopper på skolen i utide, kan de bare beholde plastickortet og stadig give sig ud for at være elev. App’en er derimod koblet op på vores elevregister og så snart vedkommende er stoppet, virker studiekortet ikke længere på mobilen. På den måde har du som erhvervsdrivende sikkerhed for, at personen, der viser dig app’en, rent faktisk er elev på skolen og dermed berettiget til studierabat.

 

Hvad skal du kigge efter på app’en?

Det digitale studiekort er gyldigt på ligefod med det “gammeldags” plastikkort. Sikkerheden er dog markant højere, til gavn for såvel den den studerende, som kontrollanter, da kun reelle, aktive studerende kan fremvise kortet i app’en. Dette sikres gennem Studiz verificering af studiestatus, som foretages i samarbejde med landets uddannelsesinstitutioner. Studiz verificerer studiestatus på flere forskellige måder, afhængigt af uddannelsesinstitution, og samarbejder bl.a. med Styrelsen for IT-og læring under Undervisningsministeriet, Forskning- og uddannelsesministeriet, samt flere af leverandører af studieadministrative systemer.

Sikkerhedsfaktorer

Alle informationer, som fremgår på studiekortet omkring den studerende, er valide oplysninger hentet fra det Danske CPR-register.

Billedet af den studerende kan løbende opdateres til fordel for kontrolløren.  Billedet kan kun skiftes af skolens administrator.

Under billedet af den studerende findes en bevægende animation, hvilket garanterer at studiekortet ikke er et billede/screenshot.

Studiez studiekort