Vil du vide mere om NGHF, kan du tage en virtuel rundtur på skolen

Velkommen til Nørresundby Gymnasium og HF

Bliv elev

Nu er vi “Erasmus-skole”
I Nordjylland er er vi det ene af kun to gymnasier, der har fået Erasmus-akkreditering. Det betyder flere rejser, mere udveksling, mere udland. Kort sagt: Mere af alt det sjove. Læs mere om Erasmus

En kold og våd oplevelse
Naturgeografiholdet 3gNg1 var på tur til Østerådalen. Her skulle de opmåle tværsnitsareal og vandhastigheden i Østeråen.

Nørresundby er tættere på Aalborg, end du tror

Tænker du på at tage en stx eller HF på et gymnasium i Aalborg, så burde du overveje Nørresundby Gymnasium & HF. Det er relativt let at komme hertil med bus og tog, hvis du ikke lige bor i et af de områder, hvor vores skolebusser kører. Ruterne 1, 6, 13, 42, 72, 73, 74, 973 og 974 har alle stoppesteder ganske få minutters gang fra gymnasiet. Så uanset om du kommer fra Aalborg eller fra dele af Vendsyssel, er det let at komme til Nørresundby.

Hverken for stort eller for lille

Vi synes selv, vi har en god størrelse, når vi sammenligner os med de andre skoler i Aalborg – og Nordjylland for den sags skyld. Vi er ikke så små, at du ikke kan få opfyldt dine valgfagsønsker og vi er ikke så store, at du bare drukner i mængden.

Mange valgfag

I skoleåret 2019/20 oprettede vi for 2.g’erne hold i 12 forskellige valgfag. For os er det vigtigt, at så mange som muligt får opfyldt deres ønsker om valgfag, da vi ved, at det betyder meget for dig som elev. Så spørg altid ind til oprettede valgfag, når du er til orienteringsaften, enten hos os, et andet gymnasium i Aalborg eller i Nordjylland. Der kan være stor forskel på, hvor mange valgfag der tilbydes og hvor mange der oprettes.

Beliggenheden giver mange fordele

Vores beliggenhed gør det nemt for os at benytte de mange gode tilbud, som Nordjyllands hovedstad har. Vi har flere gange besøgt Aalborg Portland (kemi), Zoologisk have (biologi), Aalborg Teater (drama), Musikkens Hus (musik), Nordkraft (dansk & mediefag) for at nævne nogle af dem. Det betyder, at der ikke skal afsættes en hel dag til en ekskursion, men at vi ofte kan nøjes med nogle timer. For dig som elev betyder det, at du ikke skal indhente timer på et senere tidspunkt.

Hvis du kigger forbi, kan vi give dig mange flere gode grunde til, at du bør overveje Nørresundby Gymnasium & HF når du kigger på gymnasier i Aalborg.